Formentera celebra la Romería de la Virgen de la Cabeza

L’Associació Cultural Andalusa de Formentera ha organitzat un intens programa d’actes per commemorar a la nostra illa aquesta tradició que té els seus orígens a Andújar, a la província de Jaén. Es tracta de la XXIII edició de la Romería de Formentera.
Així, demà dissabte a les 10 tendrà lloc el XV Campionat de Judo «Virgen de la Cabeza» al Poliesportiu Antoni Blanch i a les 21 h, el pregó de festes a la carpa instal·lada al Pilar de la Mola. A les 22 h començarà la gran revetlla popular amb música en viu fins a la matinada amb Adelfa-5, Oxalis i la Compañía de Miguel Barranco.
El diumenge a les 12 es reprenen els actes amb l’ofrena Floral a la Mare de Déu del Pilar a l’església de la Mola. A les 12.30 tendrà lloc la Romería de la Santísima Vírgen de la Cabeza, partint des de l’església fins a l’aparcament de ca na Baixera.
A continuació es farà a l’envelat la solemne Missa Romera i s’oferirà un gran aperitiu per a tots els assistents. Diumenge a la tarda hi haurà animació infantil, amb jocs i castells inflables gratuïts per a infants de 2 a 12 anys.
Finalment, de 17 a 18 h es farà l’acompanyament de la Virgen de la Cabeza fins a l’església del Pilar.

About Author

Comments are closed.

background