Formentera: cinc positius lleus en un brot de covid-19 que ha afectat a un centre de treball

La conselleria balear de Salut ha informat que s’ha produït un brot de covid-19 a Formentera amb cinc persones afectades. Els cinc casos són lleus i no han requerit d’ingrés en centre hospitalari, de manera que els pacients són atesos pels equips d’Atenció Primària. Segons les mateixes fonts, el focus s’ha detectat en un mateix entorn laboral, tot i que no s’ha facilitat el nom de l’empresa «per motius de respecte a la privacitat de les persones». Actualment els equips del Govern balear ja treballen en el rastreig dels contactes de les persones afectades.
Aquest és el primer brot de coronavirus produït a Formentera i el segon en l’àmbit de les Pitiüses, després de la detecció d’un altre a Eivissa a finals de juny que afectà a 10 persones d’un mateixa família.

Casos actius de Formentera
D’ençà que començà la pandèmia s’han detectat a la nostra illa 20 casos de covid-19: 11 pacients que s’han recuperat, una persona d’avançada edat i amb patologia prèvia que ha traspassat i vuit positius actius, entre els quals hi ha els dos migrants asimptomàtics ingressats a Can Misses, el pacient lleu anunciat el dimecres passat i els cinc casos que avui s’han fet públics.

About Author

Comments are closed.

background