TOP

Formentera dona suport a la regulació de creuers al port de Vila

La presidenta del Consell, Ana Juan, ha rebut avui el batle de Vila, Rafa Ruiz, en una trobada en la qual han abordat la regulació de l’arribada de creuers a l’illa d’Eivissa i l’afectació que pot tenir per a la nostra illa.

Alleujar la pressió de visitants d’un sol dia a Formentera
La presidenta ha assenyalat que la reorganització que proposa l’Ajuntament d’Eivissa “és una bona iniciativa perquè pot alleujar la pressió de visitants d’un sol dia que tenim a Formentera en plena temporada turística i permetrà distribuir aquest tipus de turistes en els mesos de principi i final de la temporada”. Juan ha assegurat que “treballar per regular-ne l’arribada és beneficiós tant per als mateixos turistes com per a les empreses que els donin servei a l’illa”.

Estudi de l’impacte dels creuers a Eivissa
En aquest sentit, Rafa Ruiz ha destacat que la proposta de l’Ajuntament d’Eivissa “s’està treballant juntament amb el sector empresarial i associacions ecologistes” i que la Pimeef elaborarà un estudi sobre l’impacte del turisme de creuers a l’illa veïna. Ruiz ha destacat també que “és molt important que totes les administracions i agents implicats treballem junts en aquesta reordenació”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES