TOP
La incidència de la covid remet a les Pitiüses.

Formentera es manté i baixen els casos nous a Eivissa

En la darrera jornada no s’ha detectat cap nou cas de covid a Formentera i no s’ha concedit cap alta, de manera que resten 5 contagis actius, tots amb quadre lleu, en seguiment facultatiu i en aïllament a casa o a l’hotel pont. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat a Formentera 696 contagis de coronavirus.

A Eivissa s’ha detectat un contagi nou i hi ha 284 casos lleus, 4 menys que ahir. A més, hi ha 33 hospitalitzacions: 29 a planta i 4 a l’UCI. Finalment, es manté sense canvis la situació entre els professionals sanitaris; n’hi ha 6 en vigilància activa, 5 positius confirmats.

Campanya de vacunació
Ara com ara, s’han administrat a Formentera 13.285 dosis i hi ha 7.369 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 68,9% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 7.189 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 67,1% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant sols els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES