TOP
L’estand de Formentera al “Mediterranean Diving Show”.

Formentera es promociona a Barcelona com a destinació d’activitats subaquàtiques

Formentera ha participat, entre el 14 i 16 de febrer, en una de les fires de referència d’activitats subaquàtiques en l’àmbit estatal, el Mediterranean Diving Show”, que s’ha celebrat a Cornellà, Barcelona. Aquesta fira ha estat un punt de trobada de professionals, practicants i seguidors del món del busseig i de la resta de disciplines que tenen a veure amb el fons submarí.
El cap de promoció, Carlos Bernús, ha estat present a la fira i ha destacat “la bona acollida i l’interès que ha mostrat el públic per la nostra destinació”. Durant les tres jornades hi ha hagut informadors del Consell de Formentera que han repartit material promocional de Formentera i també han explicat iniciatives de l’illa com el Save Posidonia Project o la regulació d’entrada de vehicles, “ja que és un públic molt conscienciat amb el Medi Ambient i els projectes sostenibles”, segons Carlos Bernús.

Una participació demandada des del sector privat 
A més de la representació institucional, altres dels encarregats de promocionar la nostra destinació han estat els responsables del centre de busseig Formentera Divers que de primera mà han pogut atendre a persones a títol individual, empreses privades i revistes especialitzades, els secrets que amaga el fons marí de la nostra illa.
La participació en el “Mediterranean Diving Show” va sorgir arran d’una petició dels Segments Estratègics de Turisme Actiu, amb el qual es potencia la col·laboració públic-privada per crear productes que facin més competitives les empreses de Formentera i ajudin a diversificar el producte. Al final del mes de març Formentera també participarà en la fira “More Aqua Show” que tindrà lloc a Madrid i que també està destinada al món de les activitats subaquàtiques.

Compartir

PROGRAMES