TOP
Fira BTL de Lisboa.

Formentera es promociona a Lisboa

Des de demà fins diumenge, la destinació Formentera estarà present amb un estand propi a la Fira Internacional de Turisme de Lisboa BTL (Borsa de Turisme de Lisboa). A més, s’estan efectuant altres accions promocionals a la resta de Portugal.

5% de visitants portuguesos
La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer ha explicat que el mercat portuguès està incrementant la seva presència en els darrers anys, “per això apostam per promocionar l’illa amb les possibilitats que ofereix durant la temporada baixa”. De fet, segons l’Observatori de Dades, el 2022 el 5% dels visitants que vengueren a Formentera foren d’aquesta nacionalitat.

Oferta promocional
A la fira hi haurà material promocional de l’illa sobre les activitats que es poden fer fora de la temporada alta, des de la pràctica d’esport, a l’oferta cultural, patrimonial o culinària, així com propostes per endinsar-se en la natura o fer rutes ornitològiques, mentre es coneix el seu passat i les tradicions més arrelades de l’illa.

Publicitat a revistes
Paral·lelament, s’estan reactivant diferents campanyes amb operadors turístics destacats adreçades tant al turisme estatal com al portuguès. Així mateix, s’han contractat espais publicitaris en una de les revistes de viatge més importants del país, Wonder Go Travel Magazine.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES