TOP
Una imatge promocional de Formentera.

Formentera es promociona a Portugal, França i Bèlgica

A partir de demà dimecres 16 de març i fins al pròxim diumenge 20 de març Formentera participa en la Fira Internacional de Turisme de Lisboa BTL (Borsa de Turisme de Lisboa), segons informa l’àrea insular de Turisme.
Les dues primeres jornades de la fira estan limitades al sector professional (dimecres i dijous), en aquest sentit, representants de Formentera mantindran reunions per presentar la nostra destinació. La resta dels dies la fira s’obrirà al públic general i la nostra illa estarà present en un estand per mostrar els seus encants al públic directe, segons ha explicat Alejandra Ferrer, vicepresidenta i consellera de Turisme del Consell de Formentera. La promoció se centrarà en els mesos de temporada baixa i en mostrar la destinació com una illa sostenible en què es poden fer activitats culturals, esportives, patrimonials i gastronòmiques sempre en contacte amb la natura.

Mercat “en creixement”
Aquesta fira portuguesa es torna a celebrar de manera presencial després de dos anys d’aturada a causa de la covid. “Des de l’àrea de Turisme, s’ha apostat per fer promoció en aquest mercat que ha respost molt bé els passats dos anys de pandèmia i que està en creixement. A més, a causa de la situació d’incertesa actual generada per la invasió russa d’Ucraïna estam reforçant la promoció tant a les illes, com al mercat nacional i el portuguès i francès per la seua proximitat geogràfica”, segons ha destacat la responsable de Turisme.
En aquest sentit, Formentera també es promocionarà al Saló Mundial de Turisme 2022 a París, “un mercat on la nostra agència de comunicació ens ha assegurat que estan rebent un gran nombre de consultes sobre la nostra destinació”, ha afegit Alejandra Ferrer. Finalment, cal destacar que la pròxima setmana entre el 24 i el 27 de març Formentera també es promocionarà en el Saló de Vacances 2022 a Brussel·les (Bèlgica), “un mercat on cada vegada Formentera desperta més interès”.

Compartir

PROGRAMES