TOP
Una entrada a la fira ILTM Asia Pacific 2022. ATN

Formentera es promociona a Singapur per cercar visitants per a la temporada baixa

L’àrea insular de Turisme informa que aquests dies s’ha promocionat l’illa en la fira ILTM Asia Pacific 2022, celebrada entre el 5 i el 8 de setembre a Singapur. El cap de Promoció, Carlos Bernús, ha assistit a aquesta trobada en què s’ha presentat Formentera com una destinació que ofereix experiències úniques als visitants.

No és rellevant que no faci calor
El representant de Formentera s’ha reunit amb agències de viatge de l’Índia, la Xina, Austràlia, Filipines, Nova Zelanda, Corea i Singapur. “En aquesta fira hem trobat un tipus de mercat molt interessat en la nostra destinació, que en els darrers anys ha incrementat la seua presència a l’illa, que pot ajudar a desestacionalitzar el turisme”. El cap de Promoció ha afegit que “és un col·lectiu habituat a realitzar estades llargues, que viatja durant la nostra temporada baixa i no li importa que la meteorologia no sigui estival”

Bernús, durant una reunió a la fira de Singapur..

Durant els mesos de setembre i octubre es faran viatges de familiarització d’agents d’alguns d’aquests països per ajudar a promocionar Formentera en els seus mercats i crear sinergies amb els empresaris de l’illa per poder col·laborar i continuar treballant cap a la desestacionalització. Com sempre, l’illa es ven com una destinació de turisme sostenible, que “amaga racons naturals màgics on es poden viure experiències culturals, patrimonials, esportives i de contacte amb la natura úniques”, segons exposa Bernús.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES