TOP
Promoció de National Geographic. NG

Formentera es promociona al Regne Unit de la mà del National Geographic

National Geographic va fer una conferència en línia ahir titulada “L’altra part de les Balears”, promocionada per Formentera.

A la recerca del britànic amb ‘poder adquisitiu’
Aquesta presentació ha set adreçada a periodistes del Regne Unit, especialitzats en viatges, de la mà de la revista i web National Geographic. En paraules del cap de promoció, Carlos Bernús, que hi ha participat, “aquest acte permet arribar a un tipus de visitant amb poder adquisitiu, al que li agraden les activitats a l’aire lliure i conscienciat amb la sostenibilitat del medi ambient i de la destinació que visita”.

Dilatada oferta
En la presentació s’han destacat els avantatges de visitar Formentera en els mesos de temporada baixa amb tota l’oferta cultural, esportiva, patrimonial i gastronòmica que hi ha en un entorn en què gairebé sempre es pot estar en contacte amb la natura.
D’altra banda, també s’ha parlat dels projectes formentera.eco per una mobilitat més sostenible o el Save Posidonia Project per a la protecció de la posidònia i del litoral de la nostra illa, a més de la resta d’accions que estam fent per garantir que l’experiència del viatger sigui única, segons ha destacat Bernús.

Relaxació de les mesures covid
Aquesta acció s’inclou dins el Pla Estratègic de Promoció adreçat al Regne Unit, en què s’estan duent més accions de promoció amb una agència especialitzada en turisme i que fa publicitat sobre Formentera en aquest mercat.
Cal destacar que les Balears tenen bones connexions amb el Regne Unit i que això sumat “a la relaxació de les mesures covid per viatjar a Espanya, ha fet que hagin crescut les reserves per venir a la nostra destinació”, ha destacat Bernús.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES