TOP
Rafael Ramírez a Ràdio Illa. Arxiu.

Formentera ja acull tres ucraïnesos

El conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, explica que ja són tres els refugiats de la Guerra d’Ucraïna que es troben a Formentera. Una d’elles és una dona que estava visitant uns coneguts a la nostra illa quan esclatà la invasió russa. A més, en els dies posteriors aconseguí portar fins a Formentera el seu fill, menor d’edat. La tercera refugiada que ha arribat a l’illa recentment és la mare d’una persona de nacionalitat ucraïnesa i que ja era resident a Formentera. Tots ells han pogut resoldre per si mateixos les seves necessitats d’habitatge, tot i que l’àrea de Benestar Social els pot ajudar en altres capítols com ara roba o alimentació.
Ramírez ha assenyalat que participa diàriament en la Mesa de Coordinació per donar resposta a les necessitats sorgides de la guerra a Ucraïna juntament amb representants de les administracions estatal i autonòmica. En aquest sentit, el conseller ha avançat que és previsible que pròximament se sol·liciti la disponibilitat d’habitatges per a tot l’any a Formentera.

D’altra banda, el també secretari general de l’agrupació socialista de Formentera s’ha mostrat crític amb la postura del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, que aquesta setmana ha qualificat d'”idònia” la solució autonomista proposada pel Marroc pel Sàhara occidental.
Així mateix, Ramírez ha exposat les principals característiques del servei d’acolliment familiar per a menors, en el qual es necessita que s’hi adhereixin famílies voluntàries de Formentera.

Compartir

Comentaris (1)

  • Finselsous

    Una pegunta senyors del PSOE: el diferent tractament que han donat a refugiats de Síria o de Ukrania es pot considerar racisme?

Deixa una resposta

PROGRAMES