TOP
Una aula de l’escoleta de Sa Miranda. Arxiu

Formentera ja compta cinc setmanes sense positius en els centres educatius

Entre el 31 d’octubre i el 6 de novembre els centres educatius de Formentera han sumat la cinquena setmana consecutiva sense registrar cap positiu en covid-19, segons ha informat la portaveu del Govern, Pilar Costa.
De fet en aquesta illa només s’ha diagnosticat una infecció de covid a un docent, la setmana del 19 de setembre, i dos alumnes, la setmana del 26 de setembre, la mateixa en què es va decidir l’única quarantena que s’ha realitzat en un grup educatiu a Formentera.
Segons les dades anunciades pel Govern balear la passada setmana es van produir 12 positius entre el professorat —sis a Mallorca i sis a Eivissa—, cosa que representa el 0,07 % dels 16.340 docents que hi ha als centres educatius balears.
Pel que fa a l’alumnat, 236 alumnes han donat positiu, xifra que suposa el 0,13 % del total. Per illes, d’aquests 236 positius, 209 són de Mallorca, un de Menorca i 26 d’Eivissa.
Pel que fa als grups en quarantena, s’estima que la setmana passada se n’hi van posar 23, cosa que suposa el 0,28% de total d’uns 8.000 grups que hi ha a les Illes Balears. Actualment, hi ha 28 grups en quarantena de 23 centres de les Illes Balears, dels quals n’hi ha 16 a Mallorca, un a Menorca i sis a Eivissa.

Compartir

PROGRAMES