Formentera lliure de covid-19 de nou

El pacient lleu de Formentera que rebia seguiment per part d’Atenció Primària ha rebut l’alta en les darreres 24 hores. Així, Formentera torna a estar, i de moment, lliure una altra vegada de coronavirus.
Des de l’inici de la pandèmia, s’han comptabilitzat 12 casos a l’illa: els 11 pacients que ja s’han recuperat i han rebut l’alta, i una defunció.

Pitiüses
A banda del pacient formenterer, un pacient de la unitat especialitzada en covid-19 de l’Hospital de Can Misses ha rebut també l’alta.
No s’han registrat nous positius, i la xifra de pacients actius baixa a 17, la xifra més baixa en aquests tres últims mesos, ja que el 18 de març hi havia 10 pacients actius i el 19 de març es van comptabilitzar 19 pacients actius. La taxa de curació també se situa en el seu màxim, el 84,5%, amb 158 altes. Dels 17 pacients actius, el 23,5% rep atenció domiciliària per part dels equips d’Atenció Primària. Així mateix, contínua en descens la xifra de professionals en vigilància i se situa en 49, tres menys que ahir, i s’arriba als 37 dies sense contagis entre professionals sanitaris. Es compleixen dos mesos sense lamentar defuncions.

About Author

Comments are closed.

background