TOP
Una parella passeja per Sant Frnacesc.

Formentera no puja dels 10 actius des de fa més de dos setmanes

S’han detectat dos nou casos de covid a Formentera i s’ha concedit una alta, de manera que hi ha 6 contagis actius. Des del 18 de setembre que l’illa no registra més de 10 actius. Ara per ara, tots els positius de l’illa presenten un quadre lleu i per tant resten aïllats a casa o a l’hotel pont sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat a Formentera 698 contagis de coronavirus.
A Eivissa s’han detectat 10 nous contagis i hi ha 252 casos lleus (11 menys que dilluns). D’altra banda, com ahir, hi ha 33 pacients hospitalitzats: 29 a planta i 4 a l’UCI. Finalment, es manté sense canvis la situació entre els professionals sanitaris, n’hi ha sis en vigilància activa, dels quals cinc són positius.

Campanya de vacunació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 13.381 dosis (35 més que ahir) i hi ha 7.421 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 69,3% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 7.246 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 67,7% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES