TOP
Instantània del debat. CIF

Formentera participa en un debat sobre la jornada laboral de quatre dies

La consellera de Recursos Humans, Paula Ferrer, ha participat avui en l’espai de debat sobre la jornada de quatre dies setmanals organitzat per la UGT a Palma.

Implantació progressiva a Formentera
Ferrer ha destacat que el passat febrer la mesa negociadora mixta amb els sindicats del Consell “va aprovar la creació d’un grup de feina per estudiar la implantació progressiva de la setmana laboral de quatre dies en els serveis en què es pugui dur a terme”. El Consell és la primera administració pública de la comunitat que està negociant a la mesa sindical la seva implantació.

Temps per gaudir de la família i els amics
Per a la titular de Recursos Humans, l’objectiu d’aquesta proposta “és millorar la qualitat de vida dels treballadors sense afectar la qualitat del servei” i ha incidit en el fet que “s’han d’enfocar les polítiques públiques en el sentiment cada vegada més patent en la societat de treballar per viure, en comptes de viure per treballar”. Per a Ferrer, “la pandèmia ha posat de manifest que la prioritat de les persones és tenir temps per gaudir de la família i els amics; si som feliços augmenta la motivació i, amb això, la productivitat”.

Paula Ferrer ha compartit el seu espai de debat amb el secretari insular de les Pitiüses d’UGT Serveis Públics, José Ramón Mateos, que va fer la proposta a la mesa negociadora del Consell. L’acte ha comptat també amb la participació dels consellers balears Iago Negueruela i Mercedes Garrido, l’economista i professor en dret laboral Adrián Todolí i membres destacats del sindicat.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES