TOP
Diversos residents a Formentera protagonitzen la campanya de seguretat viària.

Formentera presenta la campanya de seguretat viària “A la carretera hi som tots”

La presidenta del Consell, Alejandra Ferrer, acompanyada del conseller de Mobilitat, Rafael González, i del conseller d’Interior, Josep Marí, han presentat la campanya de Seguretat Viària que el Consell de Formentera ha posat en marxa per aquest hivern, amb l’objectiu de “conscienciar a la ciutadania dels perills que hi ha quan ens posem al volant”, segons ha declarat la presidenta.
La campanya de seguretat viària mostra diversos veïns de Formentera en situacions quotidianes del seu dia a dia mentre van en cotxe, motocicleta o bicicleta, i que ens alerten de què “A la carretera hi som tots”, i ens envien els següents missatges: “Per favor, no corris”, “no beguis” i “no et distreguis”, que són els 3 principals motius dels accidents que hi ha a les nostres carreteres, segons ha especificat Alejandra Ferrer.
Aquests cartells es poden veure des d’ahir als OPIS de Formentera (Objectes Publicitaris Il·luminats) i es repartiran a les principals cartelleres de l’illa. A més, també es farà una campanya especial de difusió als mitjans de comunicació i les xarxes socials. “La campanya vol apel·lar al sentiment de comunitat per fer veure als formenterers i formentereres que els conductors que ens creuem a la carretera són els nostres veïns, amics i familiars”, ha matisat la presidenta.

Mapa de les carreteres
A més, també s’han editat 2.360 díptics amb les imatges centrals de la campanya i acompanyats d’un mapa desplegable de l’illa. En el fulletó es destaca que Formentera és una illa de petites dimensions i de vegades ens confiam quan circulam per les carreteres, però que sempre hem d’anar molt alerta. Les carreteres amaguen moltes sorpreses; encreuaments rurals, poden aparèixer animals i circulen vehicles especials o ciclistes, entre d’altres.
El conseller de Mobilitat, Rafael González, ha explicat que tota la informació que es recull en el fulletó s’ha adaptat a la realitat de les carreteres de Formentera i la seva casuística particular “perquè els conductors les tenguin en compte”. També s’ha fet un repàs a les principals normes de circulació i seguretat que “tots i totes hem de respectar”, segons ha destacat el responsable de Mobilitat.
Els díptics i cartells informatius es repartiran a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), Poliesportiu, Mercat de Nadal, Biblioteca, Consell de Formentera, Casa del Poble, Casal de Joves, Punt de Lectura de Sant Ferran i l’Estació Marítima. La campanya ha estat dissenyada per “FARO, Agència de Comunicació” i ha tengut un cost de 4.961€.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES