Formentera promociona els quiosquets de platja per atraure visitants a l’hivern

El Consell de Formentera ha iniciat aquesta setmana una campanya per promocionar els quiosquets de platja oberts a l’hivern. La campanya ha consistit en la creació d’un mini web informatiu, inclòs dins la pàgina web de turisme, i dissenyat específicament per a aquesta acció. En el portal es pot trobar tota la informació sobre els vuit quiosquets de platja que obrin els caps de setmana i festius durant tot l’any.
«Hem fet un recull sobre tota l’oferta de quiosquets de platja que hi ha oberts també a la temporada baixa, la seva ubicació, característiques i especialitats, perquè no només els residents, sinó també els turistes o veïns de les illes puguin gaudir d’aquest secret que amaga l’hivern a Formentera», segons ha explicat la presidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer.

Sorteig d’una estada a Formentera
A més, en el web també s’ofereix un altre incentiu: la possibilitat de participar en un sorteig d’una estada a Formentera per a dos persones. El premi inclou tres nits amb allotjament per dos persones amb esmorzar, vehicle per moure’s per l’illa, bitllets de ferri i degustació de gastronomia típica en un restaurant tradicional. El sorteig es realitzarà dilluns 9 de març de 2020 i el premi es podrà gaudir fins al 31 de maig de 2020 o a partir del 18 de setembre de 2020, és a dir fora de la temporada alta.
Cal destacar que es farà promoció de la campanya a mitjans de comunicació tradicional, a xarxes i a internet. El públic a qui va destinat aquesta campanya és el de les Illes, principalment Eivissa, perquè els seus residents coneguin un reclam més per visitar Formentera fora de temporada.
Formentera compta actualment amb vuit quiosquets que obren a l’hivern, situats al llarg de la platja de Migjorn, es caló des Mort, Cala Saona i es Pujols. Aquesta acció s’inclou dins les accions desenvolupades amb els Segments Estratègics de Turisme (SETS).

About Author

Comments are closed.

background