TOP
Instantània de la presentació de la campanya. CIF

Formentera recicla 83 kg de vidre per habitant, el major índex de recuperació de Balears

Segons dades recollides per Ecovidrio, la ciutadania de Formentera va reciclar 83 kg de vidre per habitant durant el 2021, l’índex més gran de recuperació de les Illes Balears.
A la nostra comunitat autònoma, l’any passat es varen reciclar 42.839 tones de residus d’envasos de vidre, 36,5 kg per habitant, “i ens situa com la regió líder i al capdavant del país quant al reciclatge d’envasos de vidre”, segon apunten des d’aquesta entitat.

La conselleria insular de Medi Ambient col·labora amb l’impuls de la campanya de Banderes Verdes que llança Ecovidrio i que premia l’esforç de l’hostaleria local amb el reciclatge d’envasos de vidre i la lluita contra el canvi climàtic. El titular de Medi Ambient, Antoni Tur, ha destacat “la importància de campanyes com aquesta que ajuden a la conscienciació del reciclatge entre la població i els establiments”. Tur ha assenyalat que “les administracions han de treballar en aquesta línia de reduir la generació de residus i reciclar el màxim possible”.

Cent vuitanta establiments se sumen a la iniciativa
En total, cent vuitanta restaurants i bars de Formentera ja s’han sumat a una iniciativa que té com a objectiu guardonar l’esforç dels establiments hostalers de l’illa i l’activisme per la sostenibilitat durant l’estiu, especialment pel que fa a la gestió correcta dels residus.
A més, durant la campanya, Ecovidrio llançarà el primer baròmetre sobre la sostenibilitat hostalera balear i premiarà l’establiment més compromès amb l’economia circular i la protecció del nostre entorn.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES