TOP
Dos vianants passegen per Sant Francesc.

Formentera segueix rebaixant els casos actius: 31

Formentera ha sumat una jornada sense nous positius en SARS-CoV-2 i els dos turistes provinents de l’illa ingressats a Can Misses ja han donat negatiu en el test, de manera que han abandonat l’àrea Covid i reben atenció a la de Traumatologia. La totalitat dels 31 contagis actius de l’illa (dos menys que ahir i menys de la meitat que fa dues setmanes) presenta un quadre lleu o asimptomàtic. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 684 casos de coronavirus.
A Eivissa hi ha 940 casos lleus (112 menys que ahir), mentre que 45 pacients han hagut de ser hospitalitzats: 39 en planta i 6 a l’UCI.
Finalment, es redueix un 33% el nombre de professionals de la salut en vigilància activa, que passa de 24 a 16, dels quals 10 són positius, 7 menys que en l’últim recompte.

Vaccinació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 12.603 dosis (29 més que ahir) i hi ha 7.087 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 66,2% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 6.734 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 62,9% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES