TOP
Dos professionals sanitaris a Formentera, durant una presa de mostres per a les PCR. Foto: P.G.

Formentera segueix rebaixant la xifra de positius lleus: 6

La conselleria de Salut ha comunicat un nou contagi de covid a Formentera, on hi ha 6 positius (4 menys que ahir) que presenten un quadre lleu o asimptomàtic, de manera que resten aïllats i sota seguiment facultatiu. Cal destacar que durant aquesta setmana l’àrea pitiüsa de Salut no informa sobre si a l’Hospital de Can Misses hi ha pacients provinents de Formentera, cosa que no succeeix des del passat 2 de setembre.
A Eivissa s’han diagnosticat 15 nous positius i hi ha 213 casos lleus (10 menys que dilluns), mentre que 22 persones requereixen atenció hospitalària: 3 a l’UCI i 19 a planta.

Campanya de Vacunació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 13.503 dosis (24 més que ahir) i hi ha 7.478 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 69,9% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 7.344 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 68,6% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES