TOP

El Formentera surt del descens directe guanyant a Saragossa amb només 13 efectius del primer equip

Malgrat les set baixes per sancions i lesions, el Formentera aconseguí la primera victòria del 2018, guanyant per 0 a 1 al camp de l’Ebro, amb gol d’Agus Ojeda al minut 29. L’equip dominà especialment a la segona part, quan pogué ampliar la diferència en el marcador.

Juan Arsenal, que ha aconseguit els primers tres punts en la seva etapa com a entrenador roig-i-negre, hagué de completar la convocatòria amb quatre jugadors del filial: Jordi HaroPanzerAlejandro i Elio Moya, que sortí al terreny de joc en el tram final del partit. Amb la victòria, el Formentera se situa en la plaça de playout, que representa haver de jugar una eliminatòria a doble partit per la permanència, i està empatat a punts amb el Peralada i l’Olot, que ja són en posicions de salvació.

La jornada dels equips balears
La Penya Deportiva va perdre per 0 a 1 contra el Badalona i cau fins a la penúltima posició a la taula. El Mallorca va ser derrotat per 3 a 1 a Cornellà però segueix lider a 9 punts del Villarreal. L’Atlètic Balears per la seva banda empatà a 1 amb el Sabadell i continua en llocs de descens directe