TOP
Professionals sanitaris traslladen un pacient covid a Can Misses.

Formentera torna a tocar sostre amb 278 positius dels quals 6 estan hospitalitzats

En el dia en què el Consell de Govern ha aprovat el passi de Formentera al nivell 3 d’alerta sanitària, la nostra illa ha tornat a registrar un nou rècord negatiu pel que fa a la xifra de positius actius, que arriba a 278, dels quals 272 (un 97,84%), presenten un quadre lleu i es troben aïllats i sota seguiment facultatiu.
També creix el nombre d’hospitalitzats, passant de 4 a 6: dues dones de 65 i 63 anys i un home de 56 anys a l’UCI de l’Hospital Can Misses i un home de 55 anys a l’UCI de l’Hospital Son Espases. A més, hi ha una dona de 57 anys i un turista francès de 64 anys a la unitat F de Medicina Interna de Can Misses.

A Eivissa s’han detectat 340 noves infeccions, i la xifra de positius actius ascendeix a 4.686, dels quals 4.659 presenten quadre lleu. El nombre de persones hospitalitzades és de 32, amb 5 ingressos a l’UCI, tres d’elles procedents de Formentera, i 27 en planta, de les quals dues provenen de Formentera. El nombre de professionals en vigilància activa és de 28, dels que 23 són positius.
Finalment, cal lamentar la defunció, ahir diumenge, d’un home de 97 anys ingressat a la unitat F de Medicina Interna.

Compartir

PROGRAMES