TOP
Moment d’entrega del premi. CIF

Formentera Zen premia el model turístic “basat en el benestar” del Consell

El president del Consell, Llorenç Córdoba, ha rebut aquest matí el premi Ágora Bienestar 2023 com a “Govern amb Programes Nous en Benestar pel seu model turístic basat en el benestar i la sostenibilitat”. Córdoba ha rebut el guardó de les mans de Pepe Pares, vicepresident del Comitè Organitzador d’Àgora Benestar.

El lliurament de premis es va realitzar en la sisena edició del Congrés Àgora Benestar, que es va celebrar els dies 25 i 26 d’octubre a la Universitat Complutense de Madrid.

Model turístic “enfocat” en el benestar
Els Premis Ágora Bienestar distingeixen la tasca duta a terme per professionals, empreses, organitzacions, mitjans de comunicació i administracions públiques implicades en el benestar.

El jurat va considerar que, “els darrers anys, el Consell ha posat l’enfocament del seu model turístic en el benestar. Així, duu a terme al llarg de l’any diversitat d’accions que contribueixen, des d’un punt de vista holístic, al benestar de les persones, tant dels seus ciutadans, com dels turistes que habitualment visiten aquesta illa”.

En aquest sentit, destaquen “la celebració de les diferents edicions anuals del Dia Internacional del Ioga; Save Posidònia Project, de promoció del turisme sostenible; Rutes verdes, a peu i amb bicicleta, amb punts de referència històrics; Birding, per a l’observació d’ocells; Caps de setmana gastronòmics, per a potenciar el producte local Km. 0 de l’illa; o Starlight, que posiciona a l’illa com a destinació turística d’estrelles”.

El Premi Ágora Bienestar 2023 ha estat concebut per Formentera Zen, un esdeveniment “centrat en el benestar holístic, per a usuaris wellness i també amb una versió per al conjunt de la família: Formentera Zen Kids & Families” segons indica la nota remesa pel Consell.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES