TOP
Foto de grup. CIF

Formentera20 posiciona Formentera a l’entorn digital

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la desena edició del Formentera20. Durant quatre dies, experts en cultura digital, comunicació i creativitat han compartit idees i talent en diferents espais de l’illa, ho han fet en un format reduït en una cita a la qual s’han inscrit cinquanta amants de l’entorn digital.

La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha mostrat la seva satisfacció per haver celebrat els deu anys d’aquest esdeveniment que reuneix experts en comunicació i màrqueting a Formentera i que, a més, “ha portat cinquanta participants que a través de les xarxes socials ajuden a posicionar Formentera com a referent a les xarxes socials i a la premsa”.

La directora del Formentera20, Rosa Castells, ha destacat que per celebrar el dècim aniversari del festival “hem reunit per primera vegada experts de les plataformes més importants del moment com Netflix, Meta (Facebook), Twitter, Prisa, TikTok… juntament amb grans professionals com ara el publicista Toni Segarra, Bruno Sellés, cofundador de Vasava, i Isabelita Virtual”.

La proximitat entre tots els participants ha fet que hi hagi hagut una xarxa real i un intercanvi d’idees que serveixen com a punt de partida de nous projectes en un esdeveniment que, un any més, es resumeix sota el lema #DesconnectarPerConnectar.

Compartir

PROGRAMES