Óscar Gualdrón i Liam Prados celebrant un dels gols del matx. SDF

Golejada del Formentera B al Bahía de Sant Agustí (4-1)

Jornada plàcida del Formentera B que aquest diumenge ha golejat al cuer de Regional Preferent, el Bahia de Sant Agustí, per 4 gols a 1.

L’equip dirigit per Armando Manthan ha dominat des del principi, obrint la llauna al minut 16, amb un gol de Liam Prados, que rematava al fons de la xarxa un centre del debutant Oscar Gualdrón.
Malgrat que els roigs-i-negres eren els dominadors del partit, el Bahia de Sant Agustí ha aconseguit igualar el marcador al minut 26 en transformar un penal comès per Carlos.
Abans del descans, el Formentera B ha tingut diverses ocasions per anar al descans per davant al marcador amb dues jugades de Liam, que ha tingut un mà a mà amb el porter eivissenc que li ha tret la pilota i un gol anul·lat per fora de joc.

La segona part ha set clarament pel filial formenterer, que ha tornat a veure porta al minut 51 amb diana d’Oscar Gualdrón.
Amb una banqueta plena de jugadors juvenils, el Formentera B ha mogut files i el juvenil Yasser, just acabat d’entrar al terreny de joc, ha marcat el 3 a 1 al minut 64 en aprofitar un gran centre de Gualdrón, que cinc minuts més tard marcaria el quart dels roigs-i-negres en rematar de cap un centre de córner. D’aquesta manera, el jugador colombià, que debutava en aquest partit, ha set partícip dels 4 gols amb dues assistències i dues dianes.

L’equip local s’ha quedat amb un jugador menys quan faltaven 10 minuts pel final del matx per l’expulsió del central Iván Ezequiel. Una expulsió, però, que no ha tingut cap repercussió pel desenvolupament de la recta final del partit.