TOP
Jaume Ferrer i Bartomeu Escandell en una roda de premsa durant la passada legislatura. Foto: 7bts

GxF dóna suport als 4 consellers “víctimes de la instrumentalització judicial per part de Leo Stöber”

Des de Gent per Formentera es dóna suport als quatre exconsellers afectats per l’obertura del judici oral per una derivada de ca ses Castellones partint d’un escrit d’acusació del demandant Leo Stöber, al que se suma l’escrit de la fiscalia.

Des de la formació insularista, no s’acaba d’entendre que la fiscal afirmi en el seu escrit que els tres edificis comercials de ca ses Castellones continuen en peu, quan “el mes de novembre de 2012 es va procedir a la demolició de les citades edificacions i, una volta finalitzada, va ser notificada al jutjat corresponent”.

D’altra banda, des del partit s’aclareix que la fiança de 8 milions d’euros imposada als acusats “correspon a la garantia que sempre va unida a una reclamació penal per tal de garantir les responsabilitats que se’n derivessin de l’acusació particular”, alhora que es recorda que aquesta no és l’única causa en la qual Leo Stöber “tracta de desacreditar la tasca política de la nostra formació i pressionar amb la intenció d’obtenir les seves pretensions urbanístiques”.

Finalment, des de GxF es confia que la justícia, com en altres procediments instats per l’empresari alemany, “ratifiqui la legalitat de les actuacions dutes a terme i que posi fi a aquesta persecució iniciada per Stöber, donat que l’expresident i els exconsellers han actuat sempre en defensa de l’interès general de Formentera”.

Compartir

Comentaris (1)

  • Finselsous

    Víctimes de la instrumentalització judicial? 🤣🤣ràdio illa sempre fidel als amos. Potser hauríeu de esperar al judici per declarar los víctimes

Deixa una resposta

PROGRAMES