TOP
Imatge d’arxiu d’una barca de petita eslora arribada a Formentera.

Interceptada una barca amb vuit migrants a la zona des Ca Marí

Agents de la Guàrdia Civil han localitzat la passada matinada una barca amb migrants a la platja de Migjorn, a la zona des Ca Marí. Serien vuit els migrants desembarcats i interceptats.
Amb aquesta, ja són set les embarcacions detectades enguany a Formentera amb persones migrades provinents del Nord d’Àfrica, concretament d’Algèria.
Es preveu que els arrestats siguin sotmesos a test PCR de detecció de covid i que passin a disposició de la Policia Nacional, que s’encarregarà d’incoar els expedients de devolució.

72 migrants interceptats en 24 hores
A banda de l’esmentada barca a Formentera, entre la mitjanit i les dues de la matinada d’avui, s’han detectat dues barques més a la nostra comunitat: Una a Eivissa, a la zona de Porroig, amb 11 ocupants, i una segona a la platja de sa Barca Trencada, a la zona de Portopetro, Mallorca.
Cal recordar que en la jornada d’ahir dimecres es varen localitzar tres barques més, a Mallorca i aigües de Cabrera, amb 40 ocupants, cosa que eleva la xifra de migrants arribats a la nostra comunitat a 72 en les darreres 24 hores.

Compartir

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES