TOP
Barca amb el grup de migrants fotografiada prop de Formentera. Arxiu

Interceptada una barca amb divuit migrants a s’Espalmador

En les darreres hores ha arribat una nova barca amb divuit migrants a les costes de Formentera. Aquesta darrera embarcació ha anat vorejant el nostre litoral fins que ha set interceptada per Salvament Marítim entre els illots de s’Espalmador i s’Espardell i els seus tripulants duts a Eivissa, on passaran a disposició de la Brigada d’Estrangeria de la Policia Nacional, que els incoarà l’expedient de devolució. També es preveu que els arribats avui siguin sotmesos a proves PCR de detecció de la covid.
Segons informa la Delegació de Govern, amb aquesta ja són 15 les barques que han set localitzades a Formentera o prop de la nostra illa des d’inicis d’any, amb un total de 188 persones migrades.
De moment es desconeix la nacionalitat dels detinguts, si bé durant els darrers mesos la gran majoria dels arrestats a la nostra illa per migració irregular han set algerians.

Sis barques a les Pitiüses
A aquesta barca arribada al litoral formenterer, cal afegir-li en la jornada d’aquest divendres l’arribada de cinc barques més a la veïna illa d’Eivissa: una a Platja d’en Bossa, una altra a Marina Botafoc, una tercera platja d’en Bossa, i dues més a ses Figueretes. El balanç total d’arribades avui a les Pitiüses és, doncs, de sis barques amb 89 persones.

Compartir

PROGRAMES