TOP
Distintiu del projecte.

Ja podeu enviar els vostres vídeos a #Freedom the New Human Manifesto

Ja es pot prendre part en el projecte internacional sorgit a Formentera #Freedom the New Human Manifesto, creant un vídeo en què s’abordin les qüestions que es consideri que estan assolant la nostra humanitat.
El vídeo, que ha de tenir una durada inferior a 20 minuts, s’ha de publicar a Facebook i etiquetar amb el hashtag #NewHumanManifesto. A més, es demana que els participants convidin a realitzar el mateix repte a cinc dels seus amics. També es pot prendre part d’aquesta iniciativa mitjançant una carta d’auxili que s’ha d’enviar a newhumanmanifesto@gmail.com
Els vídeos i les cartes rebudes configuren l’arxiu de New Human Manifesto i són utilitzats per a la construcció d’un cos viu de treball. Seran presentats en diferents etapes i localitzacions internacionals.

L’origen i la finalitat del projecte
#Freedom the New Human Manifesto és un nou projecte col·laboratiu a mig camí de la creació artística i la inquietud social creat per l’activista afroamericà Preach R Sun i que té per origen el seu One- Man. The Liberation Project. La iniciativa també involucra a la comissària independent Francesca Carol Rolla, que ha dirigit a Formentera tres edicions de la residència artística Collective Signatures, i Manolo Oya, de Trampolí Mecànic. A més, compta amb el suport del Consell de Formentera i Ràdio Illa.
Aquest nou projecte està orientat cap a l’activisme cultural i social, en resposta a la urgència de fomentar la conscienciació sobre formes d’opressió, desigualtat i injustícia individual i sistèmica. El projecte assumeix el repte de posar l’art al servei de la societat, i realitzar pràctiques socials orientades cap a la cerca d’una millor humanitat.

Compartir

PROGRAMES