TOP
Pep Mayans a Ràdio Illa. Arxiu.

Jornada PIMEF: Agenda 2030 i ODS, una oportunitat per a les empreses de Formentera

Aquest divendres l’empresariat de Formentera està cridat a participar en la jornada “L’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible, una oportunitat per a les empreses i entitats locals.”
L’objectiu d’aquesta jornada és donar a conèixer els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) marcats per l’ONU i destacar l’experiència de les empreses de Formentera que ja els estan aplicant, com per exemple el taller Es Brolls, la gelateria Lada Cream o l’Hotel Rosales. A més, a la jonada participarà la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, el conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez i Plastic Free Formentera, entre altres actors.
Aquesta trobada entre empresaris, administració i entitats tendrà lloc el divendres 22 d’abril, aquest divendres, a l’Hotel Rosales de les 09.30 h a les 13.30 h. Per participar-hi, cal inscriure’s al mail info@pimef.es o al telèfon 971-32 25 20.

Horaris de la jornada “L’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible, una oportunitat per a les empreses i entitats locals.”

09:30 h Salutació i benvinguda a càrrec de Pep Mayans, president de PIMEF i Rafael Ramírez, conseller de Benestar Social i vicepresident del Fons Pitiús de Cooperació

09:45 h Els ODS una oportunitat per a les empreses. Intervenció d’Óscar Caro. Fundador i CEO d’Eleven, Ibiza Sostenible i Balears Illes Circulars.

10:45 h Sostenibilitat, una oportunitat de futur. Intervenció d’Alejandra Ferrer, vicepresidenta del Consell de Formentera.

11:15 h Pausa i cafè

11:45 h Taula d’experiències empresarials de Formentera
Hotel Rosales. Sonia Cardona, Dep. de Qualitat
Gelateria Ladacrem. Jacopo Maria Guiotto, empresari.
Cana Coixeta. Núria Rosselló, empresària.
Balanç de Certificació Plastic Free a Formentera. Sergio Viñuela, coordinador de Plastic Free Formentera.
Cas Majoral. Juan Vicente Boned, empresari.
Es Brolls. Rafael López, empresari.

12.45 h Debat i intercanvi d’impressions.

13.30 h Aperitiu i cloenda.

 

 

Compartir

PROGRAMES