TOP

José Manuel Alcaraz i Rafa Ramírez, els consellers de l’oposició més ben valorats a l’enquesta de Ràdio Illa

No hi ha hagut sorpreses en l’enquesta de Ràdio Illa, dels 480 vots què s’hi han registrat, al capdamunt dels consellers més ben valorats, dos dels líders de l’oposició, José Manuel Alcaraz i Rafa Ramírez i entre els tres més votats, dos del PP, el partit amb més representació després de l’equip de Govern.

El popular Alcaraz s’emporta la primera posició amb el 20,3% dels suports, gairebé empatat amb el segon, el socialista Ramírez, amb un 20,19%. En tercera posició la primera dona, la també popular Anna Negre, amb un 14,3% de suports, seguida per Ana Juan, amb un 13,82% i Cristina Costa, que amb un 12,42% és la primera consellera de Compromís. En les darrers posicions apareix l’exalcalde popular Juanma Costa, amb un 7,56%, el seu company de partit, Enrique Llorens, amb un 5,94% i en darrera posició, el conseller de l’oposició menys ben valorat és Omar Juan, de Compromís amb només un 5,4% dels vots.

Nova enquesta per valorar els consellers i conselleres de l’equip de Govern

Ara ja podeu votar a la nostra web, radioillaformentera.cat en una nova enquesta, per valorar els consellers i conselleres de l’equip de Govern que millor feina hagin fet. Aquesta enquesta és anònima, només permet un vot per IP i es podrà votar fins diumenge.

 

 

 

 

 

 

 

Compartir

PROGRAMES