TOP
José Guzmán, fundador de la 22, amb el camarada “Vitico”

La 22 i família, concert homenatge en memòria d’en Vitico i na Tere Costa

Entrevistam José Guzmán, fundador de la mítica banda La 22, amb motiu del concert homenatge que tindrà lloc aquest dissabte dia 9 de setembre a les 22 h a la plaça d’Es Pujols.

La cita se celebra en el primer aniversari de la mort del vocalista, percussionista i compositor de la banda, en “Vitico“, Víctor Hugo Morales, recordat pel seu esperit enèrgic, vertader i alegre. Al seu torn, Teresa Costa Castelló, fundadora i secretària de Formenterers Solidaris i exdirectora de l’Escola de Sant Ferran, qui faltà el passat novembre, serà rememorada com la primera cantant de La 22.  La banda actuarà en companyia de diversitat d’artistes de Formentera qui han decidit sumar-se al concert, en memòria dels seus protagonistes. José ens anticipa la participació de Bendita Venegas, Aires de Formentera, Sur o Maria José Cardona, entre d’altres.

Totes dues absències ressonaran el pròxim dissabte en forma de melodia, dansa i ritme, amb el desig d’honrar el record de qui un dia brindaren el cor i l’ànima a la gent de Formentera.

Escolta l’entrevista completa, clicant l’enllaç a continuació.

Teresa Costa Castellò actuant amb La22.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES