La BTT Volta Cicloturista Formentera i la BTT la Mola tornen del 23 al 25 d’octubre

Avui s’ha donat a conèixer la cinquena BTT Volta Cicloturista Formentera, la marxa cicloturista no competitiva organitzada per l’àrea d’Esports del Consell amb la col·laboració d’Unisport Consulting i el GE Espalmador que recorrerà l’illa en tres etapes i se celebrarà els propers 23, 24 i 25 d’octubre.

Recorregut i modalitats
L’itinerari de la volta no varia respecte a altres edicions i en total es completaran 97,5 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 1.000 metres.
La primera etapa es disputarà divendres 23 a partir de les 16 h amb un recorregut de 29,5 km amb sortida i arribada a Sant Francesc. El dissabte 24 se celebrarà la segona etapa, de 39,5 quilòmetres a partir de les 10 h amb sortida i arribada a la Savina i la tercera (alternativa a la de competició) es farà el diumenge 25, amb sortida a les 11 h des de la Mola.
Com en anteriors edicions, els corredors que vulguin competir tindran l’opció de participar el diumenge 25 a la XXV BTT La Mola, amb sortida i arribada al Pilar de la Mola. La prova, de 24 quilòmetres i 800 metres de desnivell, és puntuable per al Campionat Pitiús de BTT. La resta de participants que no vulguin competir en aquesta prova, disposaran d’una ruta alternativa amb diversos trams de la popular cursa.

Retorn a la normalitat esportiva
En la presentació, la consellera d’Esports, Paula Ferrer, ha mostrat la seva satisfacció «per poder, per fi, celebrar una prova esportiva en aquest temps de pandèmia que ha obligat a cancel·lar altres esdeveniments esportius». «Confiam que a poc a poc puguem també tornar a la normalitat esportiva a l’illa», ha assenyalat Ferrer, que ha destacat «l’esforç dels organitzadors Unisport i del GE Espalmador», així com dels tècnics d’Esports del Consell, «que han treballat molt les darreres setmanes per poder dur a bon terme aquest esdeveniment i complir amb tots els protocols sanitaris».
A la presentació també hi han set presents el director d’Unisport Consulting, Manuel Hernández; el representant del GE Espalmador, Jesús Ferrer; i Alex Marí, director comercial de Trasmapi, empresa patrocinadora de la prova.
Les inscripcions per participar en aquesta prova les trobareu al web www.elitechip.com i romandran obertes fins al 23 d’octubre.

About Author

Comments are closed.

background