La carta que reclama alternatives per iniciar el curs escolar recull 50 signatures

La recollida de signatures impulsada des de Formentera reclamant alternatives a les mesures anticovid implantades als centres educatius ha recopilat 50 firmes de mares, pares i tutors de 52 escolars de la nostra illa.
Segons el col·lectiu impulsor de la iniciativa, el document s’ha entregat a tots els centres educatius públics de l’illa així com a la delegada d’Educació d’Eivissa i Formentera.
Concretament, el document subscrit per les 50 signatures indica la voluntat de «comunicar a la conselleria d’Educació que considerem que en les actuals circumstàncies en les quals ens trobem a l’inici del curs escolar i amb les mesures imposades, tant per part de la Conselleria com per part del Ministeri, no es donen les condicions idònies, tant en matèria de seguretat, com educativa, per a la tornada als centres educatius dels nostres fills i filles».
Així mateix, el document sol·licita que «es busquin fórmules alternatives per iniciar el curs escolar, per a qui no vulgui portar els seus fills i filles a classe presencial en aquestes condicions o que les classes s’iniciïn quan es donin les condicions idònies per a una educació òptima tant en salut com en valors».

Nou document per adaptar les mesures anticovid 
Paral·lelament, el col·lectiu de pares i mares que ha promogut aquesta recollida de signatures també ha presentat a les associacions de mares i pares d’alumnes de Formentera un document que comprèn un full de ruta per a la desescalada de les mesures anticovid amb l’objectiu de buscar un consens que satisfaci el nombre més gran de famílies. Aquest document també està dirigit a les direccions dels centres educatius.

About Author

background