La construcció del nou col·legi de Sant Ferran començarà el 2019

El Govern balear ha anunciat que les obres de la infraestructura educativa més demandada de Formentera, la nova escola de Sant Ferran, es retardaran i en comptes de començar abans que acabi el 2018, com s’havia anunciat, no ho faran fins a principis de 2019.
El director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, ha explicat a Ràdio Illa que la demora es deu a unes correccions en el projecte: «Vàrem externalitzar el projecte d’execució a un estudi d’arquitectes que ja l’ha entregat. Els tècnics de l’IBISEC hi han trobat algunes deficiències i això s’està corregint (…). En aquest moment la nostra previsió és licitar les obres el mes vinent i que [les feines]comencin al principi de 2019: gener, màxim febrer».

Partida econòmica reservada pel nou col·legi
El passat divendres el Consell de Govern donà el vistiplau a la inversió de 6,9 milions d’euros per la construcció del nou col·legi i escoleta de Sant Ferran. El projecte comprèn d’una banda, el nou col·legi de dues línies amb menjador i capacitat per 450 alumnes, i de l’altra, l’escoleta que oferirà 74 places per infants de 0 a 3 anys i que pagarà el Consell Insular per mitjà d’un conveni per valor d’1,1 milions d’euros.
La previsió del Govern balear és que el termini d’execució de les obres sigui de 14 mesos, per la qual cosa el centre podria estar operatiu per l’inici del curs 2020-21.

About Author

Comments are closed.

background