TOP

La darrera producció d’Espai F s’estrena a Gal·les

Pàries, la recent producció escènica del col·lectiu Espai_F, obre aquest divendres 22 de març la primera edició del Spring Forward Festival, un festival eclèctic que neix com a reacció en contra del Brèxit en una ciutat, Swansea-Abertawe, històricament vinculada al moviment cultural europeu.
La companyia formenterera ha estat convidada a inaugurar el festival després de l’èxit de la seva anterior peça escènica, Nautae, que també es va poder veure en aquesta ciutat gal·lesa, en desembre de 2017. Des del Volcano Theatre, els organitzadors del festival destaquen l’estil escènic del col·lectiu formenterer: “Estem encantats de donar la benvinguda al teatre visceral, sorprenent i inconfusible del col·lectiu Espai_F“.

Una peça entre la performance experimental i la instal·lació
Pàries (Pariahs) incideix en l’estètica dramàtica d’anteriors produccions del col·lectiu. Es tracta d’una peça de teatre visual, a mig camí entre la ‘performance escènica’ i la ‘instal·lació’. Es tracta, segons el director de la peça, d'”un assaig estètic sobre les relacions humanes en la Postmodernitat”. L’obra ha estat dirigida per Miquel Costa; la dramatúrgia és de Vicent Ferrer; actuen Valeria Del Vechio, Xènia FuertesManolo Oya i Ricardo Vidal; l’espai sonor va a càrrec d’Alterphase i les veus ‘en off’ de la versió en anglès són d’ambdues actrius i de l’exalumne de l’Aula de Teatre Jane Wenham.
Després d’estrenar-se a Gal·les la versió en anglès, l’obra es presentarà en català en la II Mostra de Noves Dramatúrgies INHÒSPIT, que se celebrarà al poble de la Mola, a Formentera, els dies 8, 9 i 10 de maig de 2019.

Compartir

PROGRAMES