TOP
Consell i APB s’han reunit amb la Pimef i l’Associació de Serveis Nàutics de la Savina per abordar la problemàtica actual de la dàrsena de ponent. CIF

La dàrsena de Ponent monopolitza la reunió entre l’APB i Formentera

La presidenta del Consell, Ana Juan, s’ha reunit avui al port de la Savina amb el nou president de l’Autoritat Portuària de Balears, Jaume Colom, per transmetre-li “la preocupació que hi ha a la nostra illa per la situació actual del port i per demanar solucions per als empresaris locals afectats pels contenciosos sobre les adjudicacions”.

La presidenta, que ha estat acompanyada pel conseller de Mobilitat, Rafael González, s’ha reunit, en primer lloc, amb el president de l’APB, el delegat de l’APB a les Pitiüses, Ignacio Revilla, i el director de l’APB, Jorge Nasarre. Posteriorment, els representants del Consell i de l’APB s’han reunit amb representants de la Pimef i de l’associació de Serveis Nàutics de la Savina per abordar la problemàtica actual del port, afectat per un contenciós per l’explotació de la dàrsena de ponent.

En aquesta darrera qüestió, Ana Juan ha assenyalat que l’APB els ha informat “que l’auto encara no és ferm i que, en tot cas, s’està treballant en diferents situacions i alternatives perquè no es torni a produir la situació d’incertesa que es va viure la passada temporada i que aquest estiu, totes les empreses allí ubicades puguin treballar amb seguretat i tranquil·litat”.

Juan i Colom conversen al hall de l’edifici de l’APB. CIF

 

A la trobada s’han posat sobre la taula altres temes com les gestions de l’expropiació d’un terreny per poder disposar d’una marina seca. També s’ha valorat com ha anat el passat estiu la reordenació que es va fer de l’espai marítim del port, així com de l’espai dedicat a les embarcacions de la llista sisena.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES