TOP
Gala de l’Esport 2019.

La Gala de l’Esport de Formentera torna el 5 de novembre

Enguany tornarà a celebrar-se la Gala de l’Esport de Formentera, un esdeveniment que havia estat cancel·lat els darrers anys per mor de la pandèmia i que torna amb una gala que se celebrarà el dissabte 5 de novembre a les 18 h a la Sala de Cultura Cinema.

“L’esport com a nexe d’unió i d’inclusió social”
La consellera d’Esports, Paula Ferrer, ha destacat que “Formentera havia de recuperar aquesta festa per rendir homenatge als esportistes, clubs, voluntaris, patrocinadors i les persones que estan sempre al voltant de l’esport illenc”. Ferrer ha assenyalat que en aquesta gala “a més de reconèixer els èxits dels nostres esportistes, es vol reivindicar l’esport com a nexe d’unió i d’inclusió social”.

Premis i mencions
La gala reconeixerà a la millor persona d’acord amb els valors a l’esport, les millors promeses femenina i masculina, els millors esportistes masculí i femení, els millors equips masculí i femení, el millor entrenador/a, i el millor esportista de cadascuna de les modalitats de Formentera.

A més, hi haurà mencions especials a l’entitat patrocinadora que més s’hagi distingit en la promoció de l’esport, del club o l’associació esportiva que s’hagi distingit a Formentera i de la persona que hagi tingut més relleu en la tasca de foment de l’esport a l’illa. Totes aquestes distincions s’han fet tenint en compte els mèrits corresponents a la temporada esportiva 2020/2021.

Els nominats han estat proposats per les associacions i clubs esportius de Formentera i un jurat format per la consellera d’Esports, el secretari del Consell, un tècnic de l’àrea d’Esports, representants de clubs i un representant de cada partit polític amb representació al Ple de la Corporació.

Els premis principals que s’entregaran són una ceràmica de l’artista Silvia Jovani, ceramista que va fer feina durant diversos anys a l’illa i també va ser professora del taller de ceràmica del Consell.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES