TOP

“La memòria de les fulles” de Simona Colzi, a l’Ajuntament Vell

Dilluns vinent a les 18 h obre portes l’exposició La memòria de les fulles de Simona Colzi a la Sala de l’Ajuntament Vell. La mostra es podrà visitar fins al 21 de novembre d’11 a 14 h i de 18 a 20 h, excepte els diumenges i dilluns al matí, que la sala romandrà tancada.

Invitació a gaudir de l’entorn més salvatge de Formentera
Segons explica l’autora, “la memòria de les fulles és un homenatge a la natura i a Formentera, un passeig per l’illa observant de prop les textures de les seves plantes, les seves fulles, les seves flors, les seves escorces. És una invitació a gaudir del seu entorn més salvatge”. Les teles poden ser definides com a art viu per a respirar, per a sentir, per a viure en un procés d’integració amb la naturalesa de l’illa.
Així mateix, Simona Colzi detalla que les textures vives afloren sobre llenços en blanc i donen vida a peces úniques com la natura mateixa, unes textures que es traslladen de la terra a la tela, combinant pigments i tanins vegetals amb creativitat i experimentació artística, conjugant art i ecologia, trobant l’alquímia perfecta entre estètica i sostenibilitat.

Compartir

PROGRAMES