La mostra itinerant ‘Vidre per Posidònia’ arriba a Formentera aquest dissabte

Ecovidrio, entitat encarregada del reciclatge de vidre i el Consell de Formentera, posen en marxa l’activitat d’street màrqueting dins el marc de la campanya Vidre per Posidònia, campanya dirigida als clubs de futbol amb l’objectiu de sensibilitzar tant a jugadors com aficionats i a la població en general sobre els avantatges del reciclatge dels envasos de vidre, així com els beneficis ambientals que comporta el reciclatge.

Jocs i exposició
L’acció d’street màrqueting se celebrarà aquest dissabte a la plaça de Sant Francesc, de 09.00 a 17.00 hores i comptarà amb un Joc del Vidre-Oca gegant, joc tradicional de l’oca, on els continguts estan relacionats amb el reciclatge de vidre, així com una exposició d’Ecovidrio composta per sis panells expositors mitjançant els quals, i amb l’ajuda d’un educador, s’explicarà el procés de la gestió dels residus d’envasos de vidre i la importància de preservar les praderies de posidònia.

Beneficis mediambientals del reciclatge de vidre
El vidre que es diposita en els contenidors es recicla al 100% i s’utilitza per a la fabricació de nous envasos, de manera indefinida i sense perdre les propietats originals. Reciclant vidre evitem el creixement dels abocadors.
Reciclar vidre és un element clau en la lluita contra el canvi climàtic. En usar vidre reciclat en la fabricació de nous envasos, s’evita l’extracció de matèries primeres de la natura, l’erosió dels sòls i la desforestació del nostre entorn.

About Author

Comments are closed.

background