La Música a les Places torna a Formentera

El Consell ha presentat avui el programa de Música a les Places per a aquest estiu 2020. Aquest cicle engloba concerts de periodicitat setmanal i de petit format en diferents nuclis urbans de l’illa com ara la Savina, es Pujols, Sant Francesc i Sant Ferran.
La consellera de Cultura, Susana Labrador, ha explicat que aquest any es feia més urgent poder reactivar el sector cultural, després de la crisi econòmica, social i sanitària ocasionada per la pandèmia de la covid-19, i per això ha mostrat la seva satisfacció «per poder presentar aquest cartell que novament tornarà a omplir de música les places de Formentera oferint una alternativa d’oci a turistes i residents».
El programa de concerts que engloba diferents estils musicals; World Music, llatina, blues, soul, rock, heavy, jazz. Els concerts es fan en espais públics situats a l’aire lliure. Aquest any com a mesures de prevenció per evitar la propagació de la covid-19 el públic dels concerts estarà assegut en un entorn delimitat i respectant el distanciament social i tendran un aforament limitat.

La Savina
La música torna de nou a la Savina amb els Dilluns al Port, on cada dilluns a partir del 29 de juny i fins al 28 de setembre a partir de les 22.00 h hi haurà una actuació musical en directe per animar l’ambient del passeig de la Marina.

Es Pujols
La plaça d’Europa des Pujols també acollirà la música en directe del programa World Music, i comptarà amb l’actuació d’un dels veterans d’aquest cartell, Antena Libre. Les actuacions seran cada dijous a partir de les 22.00 h, des del 25 de juny al 22 d’octubre (exceptuant el mes d’agost on no hi haurà concerts).

Sant Ferran
D’altra banda, la plaça de Sant Ferran també acollirà Música en Viu, cada divendres a partir de les 22.00 hores del 26 de juny al 25 de setembre.

Sant Francesc
I a la plaça de Sant Francesc, un clàssic, cada dissabte també a partir de les 22.00 hores del 27 de juny al 26 de setembre hi haurà concert de jazz de la mà de la banda de jazz més entranyable de Formentera, Jazz & Co.

Col·laboracions
Aquesta iniciativa musical compta des dels seus inicis amb la col·laboració de l’associació Jazz & Co, Antena Libre, l’Associació de Veïns de la Savina i l’Autoritat Portuària de les Illes Balears.

Cal destacar la gran ajuda que suposa la renovació del conveni de col·laboració entre el Consell de Formentera i Estrella Galícia. Cada any la cervesera programa 150 concerts en sales de tot l’Estat i dóna suport a festivals, sempre amb caràcter independent i alternatiu, segons destaca la mateixa marca. En aquest sentit, el Consell agraeix l’aposta d’aquesta marca amb una llarga trajectòria amb iniciatives musicals i culturals al nostre país.

About Author

Comments are closed.

background