TOP
Presentació a Fitur de “destinació Formentera”. Foto: CIF

La natura i l’oferta fora de temporada, actius de Formentera a FITUR

Formentera és representada a la fira internacional de turisme, Fitur, que se celebra aquests dies a Madrid, dins l’estand de les Illes Balears, on s’estan mantenint reunions amb representants del sector per promocionar la nostra illa.

Paisatge, natura i identitat
Precisament avui, la vicepresidenta i responsable de Turisme, Alejandra Ferrer, ha presentat davant la premsa la destinació Formentera, destacant valors com “els paisatges, la natura ben conservada i la identitat única”. Per aconseguir mantenir aquests valors, Ferrer ha recordat que la ciutadania de l’illa sempre ha estat compromesa amb la conservació de Formentera.
Entre els projectes que des de la institució s’han impulsat per fer que el model turístic i d’illa fos més sostenible, la vicepresidenta ha parlat sobre “l’impuls que s’ha donat al camp des de la represa de la Cooperativa, l’establiment d’un sostre turístic, i projectes com formentera.eco o el Save Posidonia Project, entre d’altres” i ha afegit que “les properes passes per garantir la protecció de l’entorn marí i la costa de Formentera passen per l’establiment de la capacitat de càrrega marítima”.

Esdeveniments fora de temporada
A més dels atractius de l’illa, Alejandra Ferrer ha explicat els esdeveniments culturals i esportius que s’organitzen a Formentera per atreure visitants fora de temporada alta. I ha fet especial incidència en “les possibilitats que els espais naturals i oberts amb poca afluència de gent permeten gaudir de l’illa de manera més segura”.
A la fira, Formentera té un apartat específic dins l’estand de les Illes Balears amb material promocional sobre les opcions de fer turisme familiar, apreciar el medi ambient de l’illa, la gastronomia, el patrimoni i de les activitats culturals i esportives que s’organitzen fora de la temporada alta. Dins les activitats promocionals, s’estan celebrant reunions amb revistes especialitzades en viatges, portals web, operadors turístics i agents de viatges, entre d’altres.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES