TOP
Assemblea de la PIMEF. Arxiu

La PIMEF expressa la seva preocupació per la crisi política al Consell

El comitè Executiu de PIMEF reunit aquest dilluns ha tractat, entre altres temes, l’anunci del possible cessament del vicepresident tercer i conseller de l’àrea de Promoció Econòmica i Administració, José Manuel Alcaraz.

Des del sector empresarial afirmen “viure amb preocupació la situació que s’està produint entre el president i la resta de l’equip de govern, ja que la temporada s’apropa i un alentiment o paralització de la gestió de l’Administració seria molt perjudicial per a l’illa”.

D’altra banda, des de la patronal assenyalen que actualment “hi ha nombrosos temes importants en els quals s’està treballant i exigeixen màxima atenció de diferents sectors, com per exemple; neteja i contracta d’escombraries, adjudicació de concessions de platges, el port de La Savina, modificació del PTI per a proporcionar una circularitat real des del sector primari i productes de km zero, etc.”. És per això que des de PIMEF confien que “s’aconsegueixi donar solució als problemes interns del Consell pel bé tant de tot el teixit empresarial local com de la imatge que oferim de la nostra illa a l’exterior”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES