La PIMEF renova la junta directiva

Pep Mayans repetirà com a president de la Petita i Mitjana Empresa de Formentera després que l’assemblea general del passat divendres l’hagi re escollit per romandre al capdavant de la patronal durant 4 anys més. L’acompanyaran com a Vicepresident i Tresorer Joan Mayans i Vicent Roselló respectivament.
La llista de la nova directiva es completa amb José Ferrer, representant de l’Associació de taxis, Bartolo Serra, del sector de serveis professionals, Eva Castillo dels rent a car, Mar Cardona del sector elèctric, Juanan Escandell de comerç i Jordi Marí, Juanjo Escandell i Rico Hartman com a representants d’hostaleria i restauració.

Eixos programàtics
Pep Mayans ha explicat que el seu programa d’actuació se centrarà a seguir treballant per pal·liar la doble insularitat. Així mateix, ha assenyalat que cal seguir amb la captació de nous socis perquè l’única patronal de Formentera creixi i pugui seguir oferint avantatges i serveis de qualitat als diferents sectors empresarials.
D’altra banda, Mayans ha anunciat la creació d’un Comitè d’Assessorament i va voler agrair la contribució de la gerent, Lidia Álvarez i de l’administrativa Consuelo Herraiz, així com el treball per part dels membres de l’anterior Junta Directiva.

About Author

Comments are closed.

background