TOP
Ses illetes i Cavall d’en Borràs eren tancades per a evitar festes i botellades al solpost.

La Policia Local dispersa una aglomeració as Cavall d’en Borràs

La Policia Local de Formentera va dispersar ahir a les 22 hores una aglomeració de persones, en què no s’estaven respectant les mesures de seguretat sanitària anticovid, a la platja des Cavall d’en Borràs, davant del restaurant Beso Beach, en ple Parc Natural de ses Salines.
A l’arribada dels agents, les persones es varen dispersar i no es varen imposar sancions, segons ha informat el Consell.

 

Un vídeo que en les darreres hores ha circulat per les xarxes socials i els serveis de missatgeria mostra les imatges de l’aglomeració, en què s’aprecia com prop d’un centenar de persones ballen sense distància de seguretat. Testimonis dels fets han assenyalat a Ràdio Illa que a més de fer sonar la música a volum considerable en zona protegida i que els concentrats no portassin mascareta, en aquesta reunió hi havia operant venedors ambulants de begudes alcohòliques.
Fonts del Govern balear han informat Ràdio Illa que des de la conselleria de Medi Ambient no s’ha portat a terme cap actuació sancionadora o de control sobre aquests fets que han tengut lloc en el Parc Natural. Les mateixes fonts han assenyalat que les infraccions relacionades amb “l’aglomeració, venda ambulant i fins i tot música” són assumptes que competeixen a la Policia Local de Formentera.
El Consell ha recordat que la Policia Local i la Guàrdia Civil de Formentera estan treballant conjuntament per fer un pla d’actuació i localitzar les possibles zones on es poden produir aglomeracions per actuar abans que es produeixin.

8 nous positius a Formentera
Aquesta aglomeració té lloc en un moment especialment delicat pel que fa a l’increment a les Illes Pitiüses de la incidència de la covid durant les darreres jornades. Avui la conselleria balear de Salut ha informat que en les últimes hores s’han detectat 8 nous positius en covid a Formentera, de manera que a la nostra illa hi ha 36 casos lleus que resten aïllats i sota seguiment facultatiu.
D’altra banda avui l’àrea de Salut no ha actualitzat la informació de la turista de 20 anys provinent de Formentera que almenys fins ahir, restava ingressada en planta a Can Misses recuperant-se de la covid. La jove fou traslladada d’urgència a l’Hospital de Can Misses el passat 3 de juliol i ha passat diversos dies a l’UCI.
A Eivissa s’han detectat 145 positius nous en una sola jornada i el número de casos actius ascendeix a 1.018 persones. A més, hi ha 5 pacients ingressats a l’UCI i 18 més en planta (entre els quals es compta la contagiada provinent de Formentera).

 

Compartir

PROGRAMES