TOP
Un moment de l’obra ‘Soc una nou’.

La premiada ‘Soc una nou’, la primera proposta de teatre familiar de la tardor

Arriba a Formentera ‘Soc una nou’, el segon espectacle de la tardor de l’Illa a Escena de 2022. Aquesta multipremiada obra de teatre familiar es representarà el pròxim diumenge 2 d’octubre a les 18.00 h a la Sala de Cultura (Cinema).
‘Soc una nou’ és un conte divertit i entranyable sobre un al·lot i la relació amb els seus vesins. L’advocada Marinetti és una dona implacable i amargada que ha denunciat gairebé tot el veïnat. Tot canvia el dia en què n’Omar, un nen refugiat i orfe, cau d’una branca de la seua noguera. El nen transforma la seua vida per complet.
La companyia de teatre lleidatana Zum-Zum Teatre, nascuda el 1994 amb una quinzena de produccions, manté viu el compromís d’explicar històries amb una màxima qualitat artística. Amb aquesta obra ha obtingut el Premi Feten 2021 a la millor direcció i Premi Feten 2021 a la millor interpretació coral.

Preus i entrades
Les entrades ja es poden comprar a través del web www.entradesformentera.cat per un preu de 4 €. El preu reduït, amb el 50% de descompte, és per a les persones en situació d’atur i autònoms sense activitat, jubilats, menors de 25 anys, persones amb diversitat funcional, famílies monoparentals i famílies nombroses.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES