TOP

L’APB registra 5 ofertes per explotar el restaurant contigu al far de la Mola

L’Autoritat Portuària de Balears ha informat a Ràdio Illa que hi ha cinc empreses interessades en el concurs públic per a l’explotació, en règim de concessió administrativa, d’un restaurant contigu al Far de la Mola.

Remodelació de l’habitatge i el garatge contigu
L’APB te previst atorgar una concessió, que inclou una zona de domini públic que contempla la remodelació dels dos edificis existents, un habitatge i un garatge, amb una superfície total de 117 m² i una parcel·la de 755 m² per instal·lacions desmuntables o terrasses i zones verdes. El concessionari haurà de pagar una taxa d’ocupació de més de 17.200 euros.

L’APB avalua ofertes per un període màxim de 12 anys
Fonts de l’APB han assenyalat que la Mesa que ha d’avaluar les cinc ofertes “és troba en període de subsanació de documents” i que la “data de resolució és incerta”. Així, l’APB ha precisat que “la concessió serà per un període màxim de 12 anys, sense que s’hagi establert un mínim” i que “el licitador proposarà un termini per recuperar la inversió”. Segons l’APB es valorarà l’oferta que representi “menys anys d’ocupació”. Encara no es sap si s’atorgarà la concessió abans de la temporada turística 2019.

Compartir

Comentaris (1)

  • 4men

    NOOOOOO!!!!! no nos hace falta un Rte. al Far de La Mola,más competencia la pueblo ,no lo podrá soportar!!!!!!y nuestros lugares emblemáticos hemos de cuidarlos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES