TOP
Lourdes Costa i José Ramón Mateos.

L’APIMA de Ca ses Monges també vol conveni per al menjador escolar

Lourdes Costa i José Ramón Mateos, de l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes del col·legi Virgen Milagrosa (Ca ses Monges), han reclamat que els nens d’aquest centre també es beneficiïn del nou menjador escolar que es vol implantar a la resta d’escoles de Primària i Infantil de l’illa.

Els representants d’aquest col·lectiu de pares assenyalen que el menjador del CEIP de Sant Ferran, que s’ha de posar en marxa prompte, i que també abastirà al CEIP Pilar i al CEIP Mestre Lluís Andreu, podria subministrar el menjador escolar de Ca ses Monges. De la mateixa manera, indiquen la conveniència de què els infants del Virgen Milagrosa puguin emprar el servei d’autobús escolar dels centres públics.
D’altra banda, Costa i Mateos han presentat l’oferta d’activitats extraescolars d’aquest centre privat, amb propostes d’anglès, ball modern, esport, estudi tutelat, psicomotricitat i escacs que estan obertes a tots els infants de Formentera. Per a més informació o inscripcions, podeu acudir a Ca ses Monges avui, demà i dijous, de 17 a 19 h.

Compartir

PROGRAMES