L’Àrea de Salut no té previst reforçar la plantilla de l’Hospital a l’estiu

L’Àrea de Salut d’Evissa i Formentera no té previst incorporar el reforç de personal que els darrers anys havia destinat a l’Hospital de Formentera durant la temporada estival. Fonts de l’Àrea de Salut han informat a Ràdio Illa que el reforç estava vinculat a l’increment de «població provinent del turisme» i a «un transvasament de l’activitat» assistencial. Així, en temporades estivals ordinàries, es produïa una disminució de l’activitat programada i un augment de l’activitat de l’àrea d’Urgències. En aquest sentit, les mateixes fonts han assenyalat que «com que no s’està registrant aquest canvi d’activitat, els reforços [estiuencs]no tenen sentit».

Avaluació de la situació, en cas de canvis
Tot i això, des de l’Àrea de Salut s’ha indicat que «si el tipus d’activitat assistencial canvia i es produeix un augment de l’activitat urgent, s’avaluaria» la possibilitat de tornar a destinar reforços a l’Hospital de Formentera.
L’any passat es van incorporar a l’Hospital de Formentera 10 professionals de reforç. Així, des de l’1 de juny fins al 30 de setembre de 2019, es van sumar a la plantilla cinc metges, dues infermeres, una auxiliar d’infermeria i dos tècnics de laboratori.

About Author

1 comentario

  1. Pingback: Salut no té previst incorporar l'ambulància de suport a Formentera | RadioIlla Notícies Formentera

Deixa una resposta

background