TOP
Habitatge on han tengut lloc els fets.

L’arma de l’atac prop des Pi des Català era “il·legal”

L’arma curta de foc que el resident a Formentera de 82 anys i origen alemany ha emprat per llevar-se la vida després de ferir al seu nét de 22 anys i la mare d’aquest era il·legal, segons han indicat fonts pròximes a la investigació. Aquesta arma no comptava amb cap registre a l’Estat espanyol i les mateixes fonts assenyalen que tot apunta que hauria estat introduïda des de l’estranger sense fer-ho constar. Així mateix, l’agressor tampoc disposava de permís d’armes a Espanya, si bé es desconeix si en tenia en algun altre país.
D’altra banda, les mateixes fonts han informat que en les darreres setmanes la dona que ha resultat ferida havia interposat almenys dos denúncies per agressió contra l’home que aquest matí ha protagonitzat el tiroteig.

L’incident
Els fets han tengut lloc al voltant de les 9 h al domicili d’una família molt coneguda a l’illa, situat a la venda des Pi de Català. L’home ha esperat a la dona a fora de la casa i l’ha apuntat amb l’arma. Quan el nét, de nacionalitat alemanya i crescut a Formentera, s’ha interposat per defensar la seva mare, ha resultat ferit de bala juntament amb la dona. A continuació l’agressor s’ha disparat un tret al cap.
L’home ha estat traslladat en estat crític a l’Hospital de Formentera, on ha mort al cap de pocs minuts. El jove, que es trobava conscient i en estat greu, presenta dos ferides de bala, a la cama dreta i el braç. Un cop estabilitzat a l’Hospital de Formentera, s’ha activat l’helicòpter i se l’ha traslladat a l’Hospital de Can Misses. S’ha activat el Codi Trauma en què participen els serveis de Cirurgia, Anestèsia, Traumatologia, Urgències i UCI. La dona ha resultat ferida lleu.

Compartir

PROGRAMES