TOP
La torre des Pi des Català.

Un home dispara al seu nét i es lleva la vida as Pi des Català

Un home d’uns 80 anys d’origen alemany i resident a Formentera ha disparat amb una arma de foc curta el seu nét de 22 anys i posteriorment s’ha disparat al cap, aquest matí al voltant de les 9 h. La mare del jove també ha resultat ferida lleu. Els fets han tengut lloc al domicili familiar, situat a la venda des Pi des Català, segons informa l’IbSalut.
Fonts pròximes al cas han indicat que l’incident s’ha produït quan l’home ha esperat a la dona a fora de la casa i l’ha apuntat amb l’arma. Quan el jove, de nacionalitat alemanya i crescut a Formentera, s’ha interposat per defensar la seva mare, ha resultat ferit.
L’home ha estat traslladat en estat crític a l’Hospital de Formentera, on ha mort al cap de pocs minuts. El jove presenta dos ferides de bala, a la cama dreta i el braç. Un cop estabilitzat a l’Hospital de Formentera, s’ha activat l’helicòpter i se l’ha traslladat a l’Hospital de Can Misses. El jove està conscient i el seu estat és greu. S’ha activat el Codi Trauma en què participen els serveis de Cirurgia, Anestèsia, Traumatologia, Urgències i UCI.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES